Música
,
2016
Dissabte 26 de novembre, 20:30h
Auditori Pau Casals
Sant Salvador (El Vendrell)

Brossa Quartet de corda i Maria Rodés 'Harmonies del firmament'

Concert amb el Brossa Quartet de Corda (Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins; Imma Lluch, viola; i Quico Pugès, violoncel) i la cantautora Maria Rodés 'Harmonies del firmament'.

"“Hi ha un cràter a la Lluna que porta el teu cognom” em va dir una vegada el meu pare abans d’anar a dormir. Jo quasi bé no sabia que era un cràter però em vaig sentir estranyament orgullosa de la recent descoberta possessió familiar i vaig adormint-me preguntant-me si això em donaria dret, més endavant, a tenir un tros de Lluna com a segona residència".

Aquest és el punt de partida del nou projecte que posarà en escena la cantautora Maria Rodés. Un projecte que està treballant i posant en comú amb el Quartet Brossa i que esdevindrà el seu nou i imminent treball discogràfic. La reconeguda cantautora estiba del fil del seu avantpassat, el religiós i astrònom Lluís Rodés – recordat entre d’altres coses per vetllar per l’Observatori de l’Ebre durant la Guerra Civil i per haver descobert un cràter a la Lluna- per conrear un teixit de cançons que deambulen entres l’espiritualitat, l’astronomia i el conflicte social.

El repertori està format de cançons pròpies inspirades en la història de Lluís Rodés com 'Noche Serena', 'Luciernaga en el Suelo', 'Fui a Buscar al Sol', 'Eclipsi', 'Nana negra' o 'Creo que no soy yo' i també per versions d'altres artistes com 'Mi pobre patria' de Franco Battiato o 'Lua lua lua' del cantautor brasileny Caetano Veloso.

Maria Rodés i el Quartet Brossa s’uneixen per donar forma a aquesta proposta, que hi afegirà convidats ben especials que eixamplaran l’univers musical i escènic de la proposta. Una experiència molt singular que reunirà a l’escenari sons i conceptes contrastats i posarà a prova de nou al versalitat del Quartet Brossa.

 

Preu: 6€

Entrades: 977683468 (Auditori Pau Casals) | Entrades online

Descomptes: 50% Descompte a grallers i estudiants de gralla, Socis Associació Musical Pau Casals, Socis Amics de l’Orgue, Alumnes Escola Mpal. de Música Pau Casals, Club TR3SC, Carnet Jove, Biblioteques del S.L.P.C. del Baix Penedès, Associació de músics del Baix Penedès.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1