Família
,
2016
Dissabte 6 de febrer tarda i nit
Pavelló poliesportiu
Torrelavit

Cercavila infantil i Ball de disfresses

17:00h (parada  bus de la Pineda) inici de la CERCAVILA i del  CONCURS del CARNAVAL INFANTIL amb l’acompanyament del grup d’animació “Plou i fa sol - Sac Espectacles”.

A continuació, (pavelló poliesportiu) ESPECTACLE a càrrec del grup d’animació “Plou i fa sol - Sac Espectacles”. Premis a la disfressa més original i a la més elaborada. Només entraran en concurs les disfresses que hagin participat en la cercavila. Mentre duri la cercavila, els carrers per on passi, quedaran tallats a la circulació de vehicles.

23:00h  (pavelló poliesportiu) CONCURS DE DISFRESSES i seguidament BALL amb l’orquestra CHICAGO. A la mitja part, entrega dels premis del 24è CONCURS DE DISFRESSES.

Bases del concurs de disfresses
Categories: Juvenil (-18 anys), Individual/parella, Grup, Adults (+18anys), Individual/parella, Grup, Carrossa (estructura amb rodes capaç de transportar mínim 2 persones i de mides 3x2 o vehicle motoritzat)

Per participar: Us heu d’inscriure al Casal de Cultura fins el 5 de febrer i facilitar el nom de la disfressa, categoria, nombre de participants, contacte i portar la música en format mp3 en un USB . El nom de l’arxiu ha de seguir el següent exemple: “Categoria -nom grup.mp3”. Per entrar en concurs és obligatori entrar per la porta lateral del pavelló. S’entrarà per ordre d’arribada i en el moment que entri l’últim participant es donarà per finalitzat el concurs. S’atorgaran 2 premis per categoria. El jurat valorarà l’originalitat, la posada en escena i la disfressa.

  • imatge de control 1per1