Música
,
2017
Diumenge 26 de febrer, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Chamorro & Andrea Motis Trio al Festival de Música i Veu

La segona edició del Festival de Música i Veu compta amb una gran varietat d’estils en les seves propostes, varietat que constitueix el seu tret diferencial. És així com, amb un total de 10 concerts, ens oferirà música Gospel, Soul, Blues, Jazz, Popular i Clàssica. Com a novetat, enguany el Festival tindrà un component solidari, del que se’n beneficiarà la Fundació L’Espiga. Després de cada concert, músics i públic es retroben a la Sala d'Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

Chamorro & Andrea Motis Trio
Amb la música d’ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista i cantant barcelonina Andrea Motis porta, al costat de Joan Chamorro, enlluernant al públic des del 2012, any en el qual Quincy Jones es fixa en ella i la convida a compartir escenari en el Festival de Perelada. Després de més de set anys, la banda és considerada com la revelació del jazz català, havent-se convertit en un referent musical, i ja han estat sol·licitats per tocar en els millors clubs i festivals de jazz nacionals i internacionals. Acompanya Chamorro i Motis el guitarrista Josep Traver.

Venda d'entrades
El preu de l’entrada, en funció del concert, estarà entre 8 i 12€. Ja es poden adquirir al portal topticket.cat, i a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1