Espectacles
,
2016
Del 27 de juliol al 7 d'agost
Parc del Prat
Cubelles

Circ Raluy

Del 27 de juliol al 7 d'agost, el Circ Raluy Legacy s'instal·larà al parc del Prat de Cubelles 

ACTUACIONS

20h els dies laborables
18h i 20:30h els caps de setmana

El Circ Raluy

El Circ Raluy ha recorregut mig món, des de l'Amèrica Llatina fins a Madagascar, passant per grans ciutats europees, espanyoles i arreu de Catalunya. Ha obtingut diversos premis i reconeixements, com el Premi Nacional de Circ, el Premi Àgora, el Premi Max, el Premi Catalunya, l'Estrella de Mar, el Far d'Or, la Creu de Sant Jordi i el Premi Ciutat de Barcelona de circ.

I justament aquest 2016 es posa en marxa un nou projecte, el "Circ Raluy Legacy". La família Raluy crea 2 circs diferents per ampliar la seva cobertura del territori i poder fer arribar la màgia del circ a més ciutats d'arreu del món. Aquest mes de juny s'ha inaugurat un nou espectacle que acaba de començar la gira que passarà per Cubelles, amb nous artistes. Una nova etapa que segueix innovant i perfeccionant les actuacions, sempre mantenint la diversió, la tradició, la complicitat i la modernitat en els espectacles.

Tothom qui s'apropi al parc del Prat aquests dies, doncs, podrà gaudir d'un espectacle que no el deixarà indiferent, a banda d'admirar les carpes del Circ Raluy i les seves antigues, tradicionals i pintoresques caravanes que donen llum, color i màgia a l'espai.

http://circoraluy.com

  • imatge de control 1per1