Fires i festes
,
2017
Dies 1 i 2 d'abril
Cal Figarot
Vilafranca del Penedès

Click Factory Fest

Vilafranca acull la nova edició de la Click Factory Fest, una fira de Playmobil que va adreçada a petits i grans i que recull diferents activitats pensades perquè els aficionats al col·leccionisme de clicks trobin allò que busquen. Click Factory Fest, l’entitat que organitza la fira, ha triat Vilafranca del Penedès per a la realització d’aquesta nova edició de la fira, i compta amb el suport de l’Associació de Comerciants Centre Vila, dels Castellers de Vilafranca i de l’Ajuntament de Vilafranca.

Al voltant de la fira se celebraran diverses activitats. També destaca el vessant solidari de la mateixa, ja que una part dels 3 euros d’entrada serà destinada a la FEPCCAT, federació catalana d’entitats de paràlisi cerebral, en que participa la Fundació l’Espiga. També es podran portar aliments a benefici de la Fundació Banc dels Aliments i les persones que en portin rebran una butlleta per participar en un sorteig de playmobils.

L’Associació de Comerciants Centre Vila sortejarà 100 entrades a la fira entre les persones que hagin fet alguna compra amb la targeta Vilafranca Comerç i en 8 comerços del centre es podran veure diorames d’1x1 m2 realitzats per grups de nens i nenes de les escoles i instituts de la vila.

Durant la fira es podran adquirir clicks de playmobil amb la indumentària dels Castellers de Vilafranca, personalitzats especialment per a l’ocasió.

Horaris: dissabte 1 d'abril 10 a 14h i de 16 a 20h; diumenge 2 d'abril de 10 a 14 al matí i de 16 a 19h.
Preu: 3€ | gratuïta per als menors de 3 anys.
Les activitats que s’hi faran seran gratuïtes.

Més informació

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1