Família
,
2015
Diumenge 18 d'octubre, 17, 18 i 19h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Clone of Bítels per a nadons

Quatre músics en moviment i una ballarina conviden el públic a participar en un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. Els nens canten, ballen, entren lliurement a l’espai escènic i
interactuen amb els intèrprets, juguen i gaudeixen de la música, del moviment i d’un entorn visualment atractiu. Els pares canten, ballen i interactuen amb els nens i els intèrprets amb cançons universals.

Música amb el volum adient per als més petits però amb l’autenticitat i credibilitat dels concerts d’adults.

Direcció artística: Albert Vilà i Eva Vilamitjana
Coreografia: Eva Vilamitjana
Intèrprets: Oriol Aymat (violoncel), Carol Duran (violí), Jose Aladid (clarinet i saxo soprano), Albert Vilà (percussions), Eva Vilamitjana (dansa)
Producció: Companyia Malumaluga / Percussity Ltd.

Preu: 5€ / 4€ amb descompte.

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Venda anticipada: a partir del dilluns 21 de setembre de 2015

Les entrades dels espectacles familiars Bítels per a nadons i Les princeses també es tiren pets (sessió sense numerar) s’hauran d’adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals (977 66 56 84) o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l’obra.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1