Música
,
2016
Divendres 11 de novembre, 21h
Basílica de Santa Maria
Vilafranca del Penedès

Concert de l'Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat, un dels cors musicals de mes renom mundial, i on actualment hi canten sis escolans del Penedès (Vilafranca, Sant Sadurní, Puigdàlber i El Vendrell) ofereix un nou concert a la capital de l'Alt Penedès. En els darrers anys l’agrupació ha actuat als Estats Units, Rússia, Japó, França, Itàlia, Alemanya, Xina, Bèlgica, Polònia, Puerto Rico, Regne Unit, Canadà, Israel o Portugal.

El concert tindrà dues parts, i estarà dirigit per Llorenç Castelló, i en Vicenç Prunés al piano.

A la primera s’hi podrà escoltar peces com 'Magnificat' i 'Laudate Puri' de Michael Haydn o el 'Salm 13' de Johannes Brahms. La segona part estarà formada per obres cantades en català de Francesc Civil, Manuel Oltra, Josep M Ruera i Enric Morera. I també s’interpretarà 'El Virolai'.

Aquest concert serveix per commemorar el Centenari de la Residència Inglada Via, construcció modernista de l’arquitecte vilafranquí Santiago Güell, i el benefici de les entrades anirà destinat a les obres de la façana sud de l’església de santa Maria, per continuar així els treballs que van realitzar-se a començaments d’any i que van aportar nous coneixements de la construcció de l’església i la seva història.

Preu entrades: 15€
Venda: Les entrades poden adquirir-se a La Rectoria, Teixits Solà, Terradesports, El Parquet, i al Forum Berger Balaguer.
Accés: Les portes de la basílica s'obriran a les 20:30h. Les entrades no son numerades, l’accés es farà per la plaça de Jaume I i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per la rampa de la porta lateral de la plaça de Santa Maria.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1