Música
,
2016
Divendres 10 de juny, 00h
El Forat del Pany
Vilafranca del Penedès

Concert de 'Màia'

Màia neix al 2012, format per la Marina Prades (veu principal i violí), el Gus Wallin (compositor i lletrista) i el Lluís de Puig (guitarra, teclats i ukelele). Màia presenta un estil personal, de caràcter melòdic, detalls indie i melodies contagioses. Els caracteritza l’aportació d’instruments clàssics al pop i unes lletres que expliquen històries quotidianes tot barrejant lírica urbana i metàfores personals, omplint-les de tints onírics i poesia intimista.

'Miracles Ambulants' va ser el seu primer treball, publicat al 2014. Només un any després publiquen 'Estels a les Butxaques', donant un gir a la seva imatge, accelerant el ritme de les seves cançons encomanadisses i combinant vivències quotidianes i fantasies sensibles.

Ràdios com RAC105 i Cadena Dial estan donant suport al segon senzill del seu segon disc, Mai. Un tema que com ja va passar a l’estiu amb ‘Aftersun’ (més de 20mil reproduccions a Spotify) agrada cada cop més a tots aquells que els agrada sentir un so diferent en la música en català.

Recordeu! Reserves per sopar: 93 892 42 36 o 628 595 944

  • imatge de control 1per1