AGENDA
Música
Diumenge 21 de maig, 19h
2017
Auditori Municipal
  • Vilafranca del Penedès

Concert de Maika Makovski + Brossa Quartet de Corda

La compositora, guitarrista, pianista, cantant, actriu i artista multidisciplinar Maika Makovski és una mallorquina d’arrels macedònies i andaluses. Va començar a escriure cançons i actuar en directe des de molt jove i després de viatjar per diversos països es va establir a Barcelona on va gravar el seu primer àlbum 'Kradiaw' (2005). El seu afany de coneixement la va portar a Nova York on va madurar a l’escena alternativa fins a donar forma a 'Kraj so Koferot' (2007). Però no va ser fins ¡Maika Makovski' (2010) quan les seves cançons van obtenir difusió internacional gràcies a la producció de John Parish, estret col·laborador de PJ Harvey.

Els seus següents àlbums van ser 'Desaparecer' -banda sonora d’un espectacle teatral de Calixto Bieito- i 'Thank You For The Boots', sempre amb cançons en anglès encara que passant de les atmosferes denses i ombrívoles a formes més lluminoses.

A l’Auditori de Vilafranca, Makovksi ens presentarà 'Chinook Wind' (Warner, 2016), el seu nou treball. Una producció molt nua, crua, on predominen els arranjaments de corda i metalls que abriguen la seva veu, intepretant cançons que va compondre a la tornada del viatge a Macedònia. Els seus múltiples viatges i residències a diferents països, la seva capacitat intuïtiva i exuberant personalitat i les associacions amb diferents branques de l’art li permeten crear obres complexes i autèntiques, capaces d’emocionar amb l’imponent poder de les seves cançons, l’única i veritable clau per comprendre la puixança de la seva feina. Amb Chinook Wind inicia una associació inèdita amb els Brossa Quartet de Corda i acompanyada també de la trompa de Pau Valls i la bateria de Pep Mula el concert en directe resulta espectacular, amb una força i energia que trenca barreres.

Preus: anticipada de 16€ a 18€  | A taquilla de 18€ a 20€
Més informació i venda en línia

Et pot interessar

Concert '300 mil·lisegons per a crear un record', Estúpida Erikah
Divendres 17 de novembre, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Nena Daconte
Dijous 28 de setembre, 21h
Manresa
Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Dimecres 4 d'octubre, 19h
El Vendrell
Pau Riba
Dissabte 30 de setembre
Les Borges Blanques
The Wandering Orchestra
Dimecres 27 de setembre, 21h
Lloret de Mar
Cafeteria Slàvia, concert, música, Roger Mas, actuació, febrer, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 30 de setembre, 22h
Olesa de Montserrat