AGENDA
Música
Diumenge 21 de maig, 19h
2017
Auditori Municipal
  • Vilafranca del Penedès

Concert de Maika Makovski + Brossa Quartet de Corda

La compositora, guitarrista, pianista, cantant, actriu i artista multidisciplinar Maika Makovski és una mallorquina d’arrels macedònies i andaluses. Va començar a escriure cançons i actuar en directe des de molt jove i després de viatjar per diversos països es va establir a Barcelona on va gravar el seu primer àlbum 'Kradiaw' (2005). El seu afany de coneixement la va portar a Nova York on va madurar a l’escena alternativa fins a donar forma a 'Kraj so Koferot' (2007). Però no va ser fins ¡Maika Makovski' (2010) quan les seves cançons van obtenir difusió internacional gràcies a la producció de John Parish, estret col·laborador de PJ Harvey.

Els seus següents àlbums van ser 'Desaparecer' -banda sonora d’un espectacle teatral de Calixto Bieito- i 'Thank You For The Boots', sempre amb cançons en anglès encara que passant de les atmosferes denses i ombrívoles a formes més lluminoses.

A l’Auditori de Vilafranca, Makovksi ens presentarà 'Chinook Wind' (Warner, 2016), el seu nou treball. Una producció molt nua, crua, on predominen els arranjaments de corda i metalls que abriguen la seva veu, intepretant cançons que va compondre a la tornada del viatge a Macedònia. Els seus múltiples viatges i residències a diferents països, la seva capacitat intuïtiva i exuberant personalitat i les associacions amb diferents branques de l’art li permeten crear obres complexes i autèntiques, capaces d’emocionar amb l’imponent poder de les seves cançons, l’única i veritable clau per comprendre la puixança de la seva feina. Amb Chinook Wind inicia una associació inèdita amb els Brossa Quartet de Corda i acompanyada també de la trompa de Pau Valls i la bateria de Pep Mula el concert en directe resulta espectacular, amb una força i energia que trenca barreres.

Preus: anticipada de 16€ a 18€  | A taquilla de 18€ a 20€
Més informació i venda en línia

Et pot interessar

Doctor Prats, concert, música, maig, 2017, Surtdecasa Ponent, Lleida, Segrià
Divendres 15 de setembre
Ponts
Funkystep & The Sey Sisters
Dissabte 22 de juliol, 00h
Deltebre
Pilar Cugat - La Jueva de Tortosa
Diumenge 23 de juliol, 18:30h
Tortosa
Dijous 27 de juliol, 22h
Castellví de la Marca
La Sonsoni
Dissabte 22 de juliol, 22:30h
Tàrrega
Fill del Mestre
Divendres 28 de juliol, 22:30h
Lleida
Los Volcanes
Diumenge 23 de julliol, 20h
Ulldecona
Fred i Son
Dissabte 22 de juliol, 21h
Girona