Música
,
2017
Diumenge 26 de març, 12h
Espai Muntanya de Sant Jaume
Vilafranca del Penedès

Concert vermut de presentació del cicle 'Paisatges'

El 3r Cicle Paisatges presenta un concert inaugural amb la preestrena en primícia del nou disc del grup barceloní 4hiverns. Especial III Aniversari de l'Espai Muntanya de Sant Jaume amb 4hiverns i brave coast djs, on es donaran a conèixer les dates i algunes de les propostes que passaran per el Cicle Paisatges'17.

El Cicle Paisatges en poc temps ha consolidat els concerts-vermut a Vilafranca del Penedès, a l’Espai Muntanya de Sant Jaume amb actuacions internacionals com Anton Barbeau, Peter Piek o Tim Holehouse, descobriments com Marta Pérez, Mad’zelle o The Missing Leech i actuacions destacades com la del grup Ual.la i la del penedesenc Pau Saura.

4hiverns
L’any 2014 Carles Querol, cantant del grup 4hiverns, ja ens va demostrar que era possible creure en un any dividit en quatre hiverns. El seu debut homònim, de mirada sincera i tacte molt càlid, presentava unes cançons filades amb una serena delicadesa. Eren cartes escrites amb una lletra exquisida, enviades a tots aquells que encara creuen que un sinònim de cançó és llar i que en el crepitar pausat d’uns acords es cola sempre la remor clarivident d’unes brases. El nou disc, Decimals, la lògica continuació, enregistrada als estudis Can Sons, persisteix en la facilitat de Querol per traçar nobles partitures que conviden al refugi segur, a aixoplugar-se a la vora d’algú que creu en nosaltres. I és natural perquè una de les llums principals del disc s’alça al voltant de la paternitat del músic (així ens ho expliquen amb emotiva lucidesa “bells horitzons” o “la gran festa”). Í

Brave Coast DJ's
Després de l'èxit al Festival Hivernacle, posant de potes enlaire el hall del Teatre Cal Bolet, tancant les actuacions de Joan Colomo i Mazoni, l'equip de djs del segell ja prepara la maleta, sense prejudicis per posar alguns dels temes més mítics de la música indie, new wave, electro i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen el seu set que; desde el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat a diferents sales, clubs i festivals independents del país.

Iniciativa, organització & producció artística: brave coast
Amb el suport: Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Hi participa: Club TR3SC
Hi col.laboren: Espai Muntanya Sant Jaume, Nou Verd i el Grup Entrem-hi.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1