Música
,
2016
Dissabte 16 de juliol, 19:45h
Jaciment de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès

Concerts de lluna plena a la Font de la Canya

Passejada + visita jaciment + sopar (cadascú se'l porta) + concert al jaciment + passejada a la Casa de Colònies de Sant Pere d'Avinyó amb opció de gaudir de la nit de lluna plena amb la música ambient Tarragonako Txalaparta Eskola. Aquesta és la proposta que obre el cicle de concerts de lluna plena al jaciment ibèric de la Font de la Canya. 

Ja van venir l'any passat i repeteixen perquè ens vam quedar amb ganes de més. Amb el singular ritme de les xalapartes de fusta, de pedra, de vidre i les bótes de roure i un repertori variat, amb peces d’autoria propia i d’altres d’arrel tradicional catalanes i basques, la Tarragonako Txalaparta Eskola està integrada per Nando Taló, Siscu Aguilera, Laura Caffarel, Albert Dols i Tonyi Velasco (txalapartes); Olga Pes (veu i guitarra); Héctor Beberide (guitarra, mandolina i flauta) i David Rincón (percussions). 

Contacte i reserves: 650 473 639 o fontdelacanya@gmail.com.

*Organitza: Centre d’estudis Cossetans, amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, la Cooperativa d’Iniciativa Social Actua, i la col·laboració d’empreses del municipi.

  • imatge de control 1per1