Arts
,
2016
Fins al 28 de febrer
Masia Mas Pujó
Santa Margarida i els Monjos

Consideracions al respecte 13

El dibuix és la disciplina que segurament defineix millor els interessos d’un artista. Després del pensament és el dibuix el què defineix pensament. Consideracions al Respecte 13 neix d’un diàleg, una complicitat estètica, un reconeixement mutu a la tasca desenvolupada, a la insistència, a l’aferrament a una vocació. Al començar a preparar aquesta exposició, EtHALL i PALMADOTZE van establir una dinàmica: una sensibilitat filtra una altre sensibilitat, o l’exercici de posar-se a l’altre banda, aprendre a apreciar les coses desde un punt de vista aliè sense renunciar a l’intent de portar a l’altre a la teva posició.

I així... Així arriben a un resum que defineix una sensibilitat que oscil·la entre l’ambició de donar el què considerem que és el millor i l’humiltat d’entendre que la tasca no s’acaba mai. Sempre en busca de l’excel·lència. Arribar, mirar, avançar i tornar enrere. Entendre les coses per si mateixes però també en contraposició a d’altres. Però sempre intensitat. En el somni, en la precisió, en l’ incertesa, en l’intent. En la construcció de la seqüència expositiva es conforma el relat. Són les obres les que destil·len pensament. El comissari llegeix en veu alta el text que subjau en les obres. Potser organitza els capítols...

Aquesta exposició reuneix obres de deu artistes de procedències, personalitats i actituds molt diferents. Segurament el dibuix és la disciplina en la que d’una manera més clara es retrata l’artista. No hi ha on enganyar, les coses són com les veiem. No hi ha més, ni menys. 

HORARI
De dilluns a divendres: 10–14 h / 16–19 h Dissabtes: 10–14 h Diumenge / festius matí: visita amb cita prèvia (+34 938 180 618)

COM ARRIBAR EN COTXE
Dirigir-se a AP7 sortida 30 (Vilafranca Sud / Santa Margarida i els Monjos), incorporar-se a N340a direcció Santa Margarida i els Monjos, a 300 metres girar a l’esquerra direcció Masia Mas Pujó. GPS: 41º 19’ 31.21” N/ 1º 40’ 28.46” E

COM ARRIBAR EN TREN + BUS
Tren: rodalies R4 amb parada Vilafranca del Penedès. Bus: estació d'autobusos de Vilafranca del Penedès (a 50 metres de la estació de tren), Autobusos Castellví, línia 1120 amb direcció La Múnia, parada Mas Pujó (avisar prèviament al xofer).

  • imatge de control 1per1