Activa't
,
2016
Dies 24 i 25 de setembre
La Lira Vendrellenca
El Vendrell

Convocatòria dels Pastorets del Vendrell

Surts o vols sortir als Pastorets del Vendrell?

Convocatòria Pastorets Infantils
Tots els nens i nenes fins a 14 anys que vulgui sortir als Pastorets Infantils d’aquesta temporada, per a fer d’actor, d’actriu o bé de poble o de dimoniet, cal que vinguin el proper diumenge, 25 de setembre, a les 11h a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca.

Enguany no es fa càsting, es faran dinàmiques teatrals, una mena de càsting sense haver d’estudiar cap paper. És molt important assistir-hi per a saber en qui podem comptar i perquè el nou Equip Artístic pugui valorar l’esforç i el treball dels nens i nenes.
 
Convocatòria Pastorets Adults 
Aquesta temporada el nou Equip Artístic vol conèixer a totes aquelles persones que volen sortir als Pastorets del Vendrell, tant els que ja fa anys que en fan, els més novells, com a les noves possibles incorporacions, tant per a fer d’actor, com d’actriu o fer de poble o de dimoni. Per això, el proper dissabte, 24 de setembre, a les19h a la Sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca hi haurà un canvi d’impressions general.
 
Qualsevol persona interessada en sortir, és molt important que assisteixi a les convocatòries, tant pels Pastorets Infantils com pel Pastores del Vendrell (adults).

  • imatge de control 1per1