Entorn
,
2016
Diumenge 2 d'octubre
Nucli urbà
L'Arboç

Cursa Solidària contra el Càncer

El 2 d'octubre, a l'Arboç, Marxa/Cursa Solidària contra el Càncer n un circuit urbà que transcorrerà pels carrers de la vila amb sortida al carrer Major, davant l'ajuntament.

Tots els participants rebran avituallaments i la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tècnica, fruita, beguda, entrada gratuïta a la Giralda i altres regals i promocions. Per tots els acompanyants del corredors, i pels propis participants, l’organització a preparat una Masterclass de Zumba que tindrà lloc a la rambla Gener a les 10:30 h del matí. 

Uns dels objectius prioritaris de la cursa és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Una part del preu de la inscripció anirà destinada a la campanya 'En el amor y en el càncer' de la Fundación Más que Ideas. 

Recorreguts: Curses de 5km i 10km sortida 10h), Marxa de 4km (sortida 9:15h) i curses infantils (11:30h).

Inscripcions: Online o  a la Casa de Cultura (carrer Major 37 baixos) fins el 28 de setembre a les 20h. Es reservaran alguns dorsals per poder inscriure’s el mateix dia de la cursa. Les inscripcions per les curses infantils també seran el mateix dia de la cursa.

Preu: Marxa 4km, 9€ | Cursa 5km, 11€ | Cursa 10km, 13€

Tot i que les curses infantils son gratuïtes l’organització convida a tots els participants, tant els infantils com els adults, a portar un aliment que serà cedit al banc d’aliments de l’Arboç.

Més informació

*Organitza: Ajuntament de l'Arboç

 

  • imatge de control 1per1