Música
,
2016
Dissabte 5 de març, 21h
Auditori Municipal Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Dani Nel·lo: "Sax-O-Rama"

Dani Nel•lo amb “Sax-O-Rama” ens presenta el seu últim repertori i formació. Després d'endinsar-se en els sons de la Ficció Criminal a “Noir”, Nel.lo segueix el seu viatge amb el seu inseparable saxo tenor. La seva és una missió constant; la d'expressar-se a través del seu instrument convertint-lo en la seva veu i crear el seu propi llenguatge seguint la tradició dels saxofonistes que van engendrar el rhythm & blues i el rock & roll, i que van fer d'aquests gèneres un idioma musical que arribaria a tots els racons del planeta.

“Sax-O-Rama” respon a la intenció de recuperar i portar a primer pla el saxo como a mèdium i transmissor d'emocions, sense la necessitat de més elements que la melodia i el ritme.

En aquesta ocasió el saxo tenor de Dani Nel.lo es barreja amb l'electricitat de les guitarres de dos asos de les sis cordes com son Dani Baraldés i Mario Cobo. Cada un amb la seva forta personalitat i so, creen un embull tímbric d'allò més suggerent. En la base trobem a dos músics amb una solidesa granítica: Anton Jarl a la bateria i Santi Úrsul al baix. Els quatre músics junt amb Dani Nel.lo han creat per vostès el so d'aquest “Sax-O-Rama”

Més informació: http://auditoritoldra.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1