Espectacles
,
2016
Dies 28 i 29 d'abril, 20:30h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Dansa 'Tots dansen'

El principal objectiu del TOTS DANSEN és el d’apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Aquest projecte, adreçat a escoles d'ensenyament secundari, va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona. Aquest any ja som adherits al Tots Dansen el Kursaal de Manresa, Teatre Auditori de Granollers, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Principal d'Olot i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, amb el suport del consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals.

Tots Dansen s’articula mitjançant la formació al professorat d’educació secundària, a càrrec del coreògraf Álvaro de la Peña i la ballarina-formadora Angie Mas. D’altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística del coreògraf i del ballarí, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània.

Professors d'educació física i d’arts escèniques, conjuntament amb uns 160 alumnes de 1er de Batxillerat de l’IES Manuel de Cabanyes i de 1er de Batxillerat artístic de de l’IES Dolors Mallafré, han estat treballant gairebé mig any en aquest projecte.

Preu entrada: 3€ anticipada | 5€ a taquilla

Espectacle fora d'abonament i exclós de descomptes

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1