Espectacles
,
2017
Divendres 5 de maig, 18h
Diversos espais
Vilafranca del Penedès

Dia Internacional de la Dansa

Vilafranca és una més de les ciutats catalanes on se celebrarà la commemoració del Dia Internacional de la Dansa establert per la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern.

La celebració estava prevista pel passat dijous 27 d'abril, dos dies abans del dia 29, l'establert per la UNESCO. Però la pluja va fer que s'ajornés al divendres 5 de maig.

Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i la plaça de la Constitució acolliran escoles i grups de diferents estils donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal. La celebració tindrà lloc en aquests tres espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda, actuant cada grup o escola en franges de 15 minuts, algunes de forma simultània.

L’acte està organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació dels grups i escoles següents: Atrezzo Dance Academy, Club Esportiu ARA Gimnàstic Catalunya Vilafranca, Escola de Dansa Assumpta Trens, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Farasha Dansa Oriental, Gatzara Country, Gimdans i Swing Vilafranca

  • imatge de control 1per1