Entorn
,
2016
Del 6 al 9 d'abril
Diversos espais
L'Arboç

Dia mundial de l'activitat física 2016

L’Arboç commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una graella de 5 activitats esportives diferents i per a totes les edats que tindran lloc des del dimecres 6 al dissabte 9 d’abril.

PROGRAMA:

Dimecres 6 d’abril

De 18:30 a 19:30h, Zumba al carrer. A la zona d’aparcament de la Piscina Coberta Municipal, a càrrec de la Marta i en Miguel.

Dijous 7 d’abril

De 18:30 a 19:30h, Cycling No Límit. Al solàrium de la Piscina Coberta Municipal, a càrrec d’en David. L’accés a les instal·lacions de la piscina coberta municipal per a realitzar aquesta activitat serà gratuït i obert a tothom.

Divendres 8 d’abril

De 19:00 a 21:00 h, Sortida a córrer. A càrrec d’en David i en Óscar, on és transitarà pel circuit de la Cursa de Muntanya de Muntanya de l’Arboç.

Inscripcions: per a les activitats dels dies 6, 7 i 8 d’abril cal confirmar l’assistència al punt d’informació de la Piscina Coberta Municipal.

Dissabte 9 d’abril

10:00h, sortida familiar en BTT pels voltants de l’Arboç amb dues rutes, una de 10km i una altra de 20km (cal portar casc)

10:00h, caminada familiar de 10,5km i de dificultat fàcil, amb el següent itinerari: L’Arboç – Pedrera – La Costeta + Novetat.

Inscripcions: al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura fins el 8 d’abril a les 13h.

Punt de sortida de la sortida amb BTT i la caminada: Casa de Cultura (Major, 37).

*Organitza: regidoria d’Esports, Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç. Amb la col·laboració de la Piscina Coberta Municipal.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

  • imatge de control 1per1