Fires i festes
,
2017
Diumenge 4 de juny, 12:30h
Plaça Vella
El Vendrell

Diada 91è Aniversari dels Nens del Vendrell

Amb motiu del 91è Aniversari de la colla, els Nens del Vendrell duran a terme una activitat extraordinària, dies carregats d'assajos intensos i moltes activitats.

Divendres a les 19:45h es durà a terme l'assaig de canalla. A les 20h tindrà lloc un taller de troncs al local. Les proves de 6 començaran a les 20:40h. En finalitzar-les es durà a terme a la històrica Plaça Vella l'escalfament i la preparació física per iniciar l'assaig previ a la Diada d'Aniversari a les 22h.

Al finalitzar l'assaig es procedirà a fer l'entrega de camises a nous castellers. A més, per tal de fer més amens els assajos els castellers poden portar un acompanyant. Si ho fan tan dimecres com divendres entraran en el sorteig de dos pernils amb la col•laboració del Mercat Municipal del Vendrell.

L'Àrea Social de la colla ha preparat un nou número de la revista SOM i divendres l'entregarà perquè tots els castellers se l'enduguin a casa.

Posteriorment, a la mateixa Pl. Vella els Nens junt amb el Bar l'Enxaneta han organitzat una Festa amb DJ (hi haurà servei de barra).

Dissabte a les 12.30h al Bar dels Nens es durà a terme un vermut/tertúlia, 'El perquè de tot plegat' amb Guillem Vinyes, Maria Cunillera i Kevin Prados, i amb el Rodri Sánchez com a moderador/tertulià. La Colla convidarà al vermut i al pica-pica.

La Diada del 91è aniversari dels Nens del Vendrell serà el diumenge 4 de juny a les 12:30h a la plaça Vella.

Els Nens del Vendrell actuaran acompanyats pels Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els vendrellencs tenen la intenció de dur a terme dos grans assajos per preparar-se per la Diada de diumenge i poder repetir la tripleta.

En acabar la Diada al local dels Nens es podrà gaudir d'una espectacular fideuà dels CuiNens per celebrar l' Aniversari. Un cop feta la digestió, es durà a terme la segona edició del Concurs d'apilar caixes per parelles, tot això amenitzat amb bona música. 

Es poden comprar el tiquets del dinar (socis i canalla que no sigui de la Colla: 5€ / no-socis: 7€) i apuntar-se al concurs d'apilar caixes els dies d'assaig.

  • imatge de control 1per1