Entorn
,
2016
Del 12 al 14 de setembre
al costat de les escoles
Torrelavit

Divendres a Torrelavit

Torrelavit serà el poble protagonista del programa de les tardes de TV3 'Divendres' la setmana del 12 de setembre. Com cada temporada, l'espai televisiu es desplaça cada setmana a un municipi de Catalunya amb Espartac Peran al capdavant i una bona colla de col·laboradors.

L'equip s'instal·larà a Torrelavit, al costat de les escoles, del dilluns dia 12 al dimecres 14 de setembre, ja que el programa del dijous dia 15 serà enregistrat. Qui vulgui participar-hi com a públic, pot apropar-se en qualsevol moment, entre tres quarts de cinc de la tarda i dos quarts de set. El dimarts, a més, s'enregistraran les seccions del dijous, així que el públic està cridat a partir de les tres de la tarda. Val a dir que aquesta temporada el programa a plató ja no tindrà públic i, per tant, la gent dels pobles ja no es desplaçarà als estudis de TV3 els divendres, dia en què era habitual veure-hi el públic del poble protagonista de la setmana.

'Divendres' dedicarà els seus espais a Torrelavit a parlar de la Gotimada (la festa de la verema que tindrà lloc els dies 24 i 25 de setembre), el Centre d'Interpretació de l'Aigua, El camí del riu, o la Festa Major, entre d'altres. Hi participaran també en Nendel, autor de la cançó 'Torrelavit', i Aina Roglan que cuinarà amb productes locals de temporada. La gent gran del poble tindrà especial protagonisme a la secció 'Paraules en ruta' d'en Màrius Serra.

  • imatge de control 1per1