Espectacles
,
2015
Divendres 4 de desembre, 21:30h
La Cisterna
Vilafranca del Penedès

El bon lladre

El bon lladre és un text de Connor Mcpherson, dirigit per Xicu Masó i interpretat a una sola veu i per un sol personatge per un hipnòtic Josep Julien que no et deixa treure-li, durant la narració de les de totes totes, desventures d'aquest protagonista,els ulls i l'alè de sobre. En primera persona i amb un molt bon ritme i uns encara millors continguts, ens endinsarem en l'ànima i la crua realitat d'un que és sense sentir-se'n i actua sense voler-ho, com un element bast i innecessari dins el nostre organigrama social però que no obstant, té un cor que el coneverteix des del primer moment en un tende anti-heroi . Ell, l'home, un producte de, una personalitat de l'anar fent des del vessant més fosc i alhora, des de la llum que sigui com sigui, tots, fins i tot els més rudes i pàries, poden arribar a irradiar.

Autor: Connor Mcpherson
Traducció: Josep Julien
Direcció: Xicu Masó
Amb: Josep Julien

Aportació: amics de La Cisterna 8€, general 10€.

Reserves: espailacisterna@gmail.com

Els mitjans diuen...

“Una petita meravella, el miracle de la paraula…” J.A. Mendiola (ARABalears)

“Una genuïna creació construïda des del text, però absolutament original. Única. Julien no representa, és. Així ha de ser el teatre.” Santi Fondevilla (Time Out)

“Soberbio trabajo de un excelente actor, Josep Julien dirigido por un nombre destacado de la escena catalana como Xicu Masó” Francesc M. Rotger (Diario de Mallorca)

“Josep Julien està magnífic. Només per gaudir de la humanitat dels seu antiheroi s’ha de demanar que El Bon Lladre es vegi en temporada.” Juan Carlos Olivares (Diari ARA)

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1