Activa't
,
2015
Dissabte 7 de novembre
L'Agrícol
Vilafranca del Penedès

El català que ara es canta

Vilafranca debatrà sobre “El català que ara es canta” en una matinal que comptarà amb experts i lletristes de grups catalans, el proper dissabte 7 de novembre, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol. L’acte l’organitza la Comissió literària de l’Agrícol, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. La matinal és oberta a tothom.

“El català que ara es canta” és una matinal dedicada al model de llengua catalana de les cançons, sobre les interferències lèxiques, l’àmplia gama d’estils, sobre l’acte de creació o la força de la cançó en la normalització d'una cultura i una literatura. La jornada està estructurada amb conferència inaugural i una taula rodona que comptarà amb la participació d’experts, lletristes de grups, cantants i la revista Enderrock.

La ponència inaugural anirà a càrrec de Joaquim Vilarnau, fundador i membre del Consell de redacció de la revista Enderrock, especialista en cançó en català,  ha publicat diversos llibres, biografies i reportatges sobre el tema com ara "50 anys de la Cançó" o "Trencant el silenci" sobre la censura, entre d'altres.  Pel que fa a la taula rodona,  hi participarà Anna Roig, d’Anna Roig i L'ombre de ton chien, Crístian Gómez, de Lax’n’Busto, Miquel Rodergas “Micu”, de MICU “bandaband”,   Gibert d'Artze, d’Els Triple Malta.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1