Arts
,
2016
Dimarts 20 de desembre, 20h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

El dia més curt. La Festa del Curtmetratge

Enguany, el cineclub Sala1 s'adhereix a la festa del curtmetratge "El Dia Més Curt". A la sessió de dimarts dia 20 de desembre es projectaran dues de les sessions oficials de curts: "Perles" i "Nit bandarra". La projecció està patrocinada per la marca de cerveses Moritz que oferirà quintos gratuïts a tots els assistents.

El 21 de desembre, el dia més curt de l'any, més de 50 països celebren la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats. A Catalunya des del 2013 una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des de 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb una selecció de les millors pel·lícules de totes les époques, amb tots els gèneres i per tots els públics.

El Dia Més Curt està organitzat per Catalunya Film Festivals i Marvin&Wayne Short Film Distribution. Amb el support del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona i amb la col.laboració principal del Centre de Cultura Contemporánea de Barcelona – CCCB.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1