Família
,
2017
Del 26 al 28 de maig
Plaça de les Neus, Rambla Principal i Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

ExpoNadó. La fira del bebè

La fira dedicada als bebès creix des de la plaça de les Neus fins el final de la rambla Principal i també s'amplia a la plaça de la Vila. La Zona d'Oci Infantil estarà ubicada a la plaça de les Neus i s'hi faran jocs i activitats, així com concerts, titelles, lectura de contes, tallers musicals i moltes altres activitats similars.

També existirà un espai amb una carpa de circ sensorial, única a Catalunya, on els més petits experimentaran amb les llums, els colors, els sorolls i les formes. Els nens de 0 a 4 anys podran gaudir de castells inflables i també hi haurà una zona de joc per als més petits, de 0 a 1 any, amb joguines de fusta i carpes perquè tinguin ombra.

El Baby Market és la zona de la fira, que estarà ubicada al tram superior de la rambla Principal. Allí es podran trobar aquelles marques handmade, de producte km 0 i/o ecològics. Encara que no és una novetat pròpia d'aquest any, ha crescut amb més de 20 expositors i s'ha consolidat com un dels punts de referència. 

ExpoNadó presenta com una de les grans novetats d'enguany, un espai gastronòmic situat a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Durant la nit de divendres 26 i tot el dissabte 27 i el diumenge 28 de maig, hi haurà una selecció de les millors food trucks del moment que oferiran cuina mediterrània, hamburgueses ecològiques, entrepans gourmet, tapes, rolls californian i cuina japonesa, brasilera o mexicana, entre d'altres propostes. A més, aquesta zona gastronòmica, tindrà un escenari on s'hi faran activitats infantils a l'hora de dinar per tal d'aconseguir que els més petits estiguin entretinguts, mentre que al vespre hi haurà concerts acústics o sessions de música amb artistes de reconegut nivell internacional com, per exemple, la cantant britànica d'origen jamaicà Gigi McFarlane, que la nit del divendres 26 de maig, a les 21 h, presentarà, en concert gratuït, una fusió de música funk, soul i dance music acompanyada del baixista sitgetà Jualu Leprevost. 

La Zona de Xerrades estarà situada al final de la rambla Principal. 

  • imatge de control 1per1