Arts
,
2016
Del 16 de desembre al 8 de gener
Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Més panxa poc cap'

Més de 30 obres inspirades en experiències de persones amb discapacitat psíquica que han col·laborat conjuntament amb artistes professionals de “El Bollidor d’Art” en un projecte social, empoderador i ple de sensacions.

Aquesta exposició és presentada per UNICIDART, un grup de 13 participants que sorgeix del projecte artístic al servei de la inserció sociocomunitària del Club Social El Turó conjuntament amb el taller privat “El Bollidor d’Art” de Sitges, amb Jaume Aldabó i Manuel Riccardi. La seva comissària, Carmen Gallego, afirma que “L’art és una forma d’experiència i l’experiència és el nostre contacte primari i íntim amb la vida”, per això la mostra pretén ser testimoni de les capacitats que tenen aquestes persones amb disfuncions psíquiques i com l’art més pur surt de les seves emocions i sensacions més profundes.

Sota el títol de 'Més panxa poc cap' s’articula una proposta que mostra que la inspiració ha esdevingut a força de la passió (la panxa), deixant de banda les estructures mentals lògiques (el cap).

Horari: De dijous a dissabte, de 18h a 20h | Diumenges i festius, de 12h a 14h i de 18h a 20h
Inauguració: divendres 16 de desembre a les 18:30h, amb la presència d’artistes participants i voluntaris i l’amenització musical per part del grup Keys of Soul

  • imatge de control 1per1