Fires i festes
,
2017
Del 13 al 15 de gener
Diversos espais
Moja (Olèrdola)

Festa Major de Sant Macari

La Festa Major d’Hivern de Moja, la festa dedicada Sant Macari, manté el caràcter solidari que ha impregnat la celebració durant els darrers anys i en aquest 2017 també es recolliran fons per a destinar-los a la Fundació de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. La primera de les activitats que té aquest component altruista es viurà dissabte, segon dia de la festa, amb la Pedalada Solidària.

PROGRAMA

Divendres 13 de gener

21:00h | Local Nou. Maridatge d’embotits i de patés artesans amb vins i caves organitzat per Queviures Mitjans i Cal Feru. La sessió serà conduïda, amb les 45 places ja exhaurides, per Montse Mitjans i Xavi Roig.

Dissabte 14 de gener

09:00h | Celler Cooperatiu. Gran calçotada. El preu del tiquet és de 6 euros i inclou calçots, cansalada, botifarra, pa i vi. Aquesta activitat es realitza gràcies a la col·laboració del Grup Gastronòmic de Moja.

De 10:00 a 10:45h | Celler Cooperatiu. Inscripcions a la Pedalada Solidària

11:00h | Celler Cooperatiu. Pedalada solidària. L’aportació solidària que s’ha fixat és de 3 euros per dorsal. El recorregut és suau per a facilitar la participació de tothom, especialment dels més petits.
En acabar la pedalada, al Local Nou, se servirà un pica-pica pels assistents.
*Organitza: Club BTT El Bressol

17:00h | Centre Cívic La Xarxa. Jessica Gras conduirà un taller de risoteràpia. També té aquesta cita un caràcter solidari, amb el donatiu de 2 euros per a participar-hi.

18:30h | Plaça de l’Església. Inici del correfoc amb els Diables, Diables petits i Drac. Recorregut: plaça de l’Església, carrers Lluís Companys, Santa Maria, Penyafel, Rafael de Casanovas, La Parra, Carrerada, plaça Major, enfilar de nou pels carrers de Santa Maria i de Lluís Companys i acabar a la plaça de l’Església.

23:00h | Local Nou. La formació musical Cafè Trio oferirà un concert i després ball, amb el sorteig d’un pernil l i d’un lot de vins entre els assistentes.

11:00h | Plaça de l'Església. Cercavila. El recorregut és el mateix que el del correfoc.

13:00h | En acabar la missa, a la plaça de l’Església, es podrà degustar un vermut popular amb acompanyament musical.

18:30h | Local Nou. Obra de teatre 'Quan és ell...i ella', a càrrec del grup Pa amb xocolata de Torrelles de Foix. El preu de l’entrada és de 5 euros i , en acabar, se servirà coca i cava pels assistents.

Nota: Per un imprevist de darrera hora, el concert solidari que tanca les Festes de Sant Macari s’ajornarà una setmana respecte l’anunci inicial i es farà el proper diumenge 29 de gener, a les 6 de la tarda. El concert l’oferiran alumnes de l’escola Municipal de Música de Vilafranca i el donatiu per entrar és de 5 euros. En aquest acte també es podran comprar les polseres Candela, una de les iniciatives més populars destinades a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

  • imatge de control 1per1