Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 18h
Carrers del centre
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Balkan Paradise Orchestra

Formació inusual i trencadora, integrada per vuit instrumentistes de vent-metall, vent-fusta i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país.

La formació es va presentar oficialment en el Koitton Club del barri de Sants (Barcelona), coincidint amb l’inici de la primavera. Tot just un mes després, el grup era apadrinat pel Taller de Músics a través del projecte Cabal Musical. Des d’aleshores, la BPO s’ha passejat per tot Catalunya, des de les Terres de l’Ebre fins a l’Empordà, amb actuacions en festivals internacionals i grans celebracions com Balkabarna Festival (Barcelona), les festes de la Mercè (Barcelona) o el festival Temporada Alta (Girona). Al desembre de 2015 el grup va gravar la seva primera maqueta en els estudis Aclam Records, sota el segell discogràfic del Taller de Músics. L’enregistrament recull versions de temes tradicionals de l’est europeu (Romania, Sèrbia i Grècia).

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1