Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 20h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Cobla catalana dels sons essencials

La Cobla Catalana dels Sons Essencial, la formació encapçalada per Marcel Casellas, reuneix deu músics i posa sobre l’escenari tots els instruments de la cobla amb percussions ètniques i veu.

Carregada de ritmes mediterranis i capaç de traspassar els límits de la tradició, Marcel Casellas i la Cobla Catalana dels Sons Essencials presenten el seu nou treball L’aloja-Nit esporògena. Un concert sorprenent i singular on contrapàs i ball pla conviuen amb rumba i fandango, en un espai on la platea esdevé escenari i on balladors interrelacionen amb els músics, creant improvisacions entre les diferents arts i diàlegs amb el públic. Melodies, timbres i ritmes es fusionen en un format d’improvisació ètnica.

El FIMPT va creure des del primer moment en aquest projecte i és per això que es presenta com a coproductor de l’espectacle. Volem destacar també la implicació i participació en el projecte del Grup de Dansa de Vilanova i la Geltrú.

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1