Música
,
2016
Diumenge 16 d'octubre, 18h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Questioni Meridionali Folk

Nascut a Cerchia di Calabria, Piero Pesce va aprendre cançons a través de la tradició oral i la tècnica de la pandereta a les festes locals, juntament amb la gent de la seva terra. També juga amb altres instruments tradicionals com la gaita, la canya de xiulet i altres instruments petits i efímers. Ha col·laborat amb artistes de renom com Manu Chao, Carles Belda o Peppe Voltarelli. La seva música busca la manera de preservar el patrimoni cultural que li pertany reflexant les múltiples influències culturals dels països mediterranis.

Al 2006 es trasllada a Barcelona i inicia el projecte Qüestioni Meridionali Folk, un projecte de World Music / Etno Folk. El seu estil musical recorre tots els racons de les tradicions de la Mediterrània, amb la tarantel·la i la música d’autor com a protagonista. Deguda a la seva estada a Barcelona, la banda es va impregnar d’altres sonoritats presents a la ciutat, amb l’objectiu de trobar així les arrels en comú entres cultures del món

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1