Música
,
2016
Diumenge 16 d'octubre, 20h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

FIMPT: Quicu, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

Producció del FIMPT amb la participació de la Banda de música Mestre Montserrat i el grup de les Terres de l’Ebre quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és creat l’any 1992. Aquest singular grup tortosí ha fet una gran varietat d’espectacles i concerts al llarg de la seva trajectòria musical, de gran èxit arreu gràcies a l’alta comicitat de la interpretació de les seves obres, combinada amb un alt compromís social i d’estima a la terra. El 2015 el CONCA (Consell Nacional de les Arts) els va guardonar amb el Premi Nacional de Cultura.

La formació, sempre s’ha inspirat en el que passa al carrer per reproposar el valor de la música d’arrel. Per posar títol al seu nou espectacle han escollit una de les frases més populars en els darrers 8 anys, protagonitzats per la crisi-estafa, i que és també el nom d’una de les cançons que integraran el seu nou treball discogràfic: No tinc diners!

La Banda de Música Mestre Montserrat, és creada l’any 1999 per iniciativa de diferents professors de l’Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat. Actualment la formen una quarantena de músics de totes les edats, dirigida per Emilio Serrano.

Aquest concert s'emmarca en el FIMPT. Si vols saber-ne més, et recomanem l'article 'Els 5 imperdibles del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional'.

Més informació:
www.vilanova.cat/fimpt

 

  • imatge de control 1per1