Família
,
2016
Dissabte 14 de maig
Diferents espais
Vilanova i la Geltrú

Fira "Conte va! Va de contes!"

Nova edició de la fira "Conte va! Va de contes", una Fira que, després de tres edicions, gaudeix del seu propi lloc dins l'agenda cultural de la ciutat i que ofereix un ampli programa d'actes per a un públic familiar. 

La Fira centra seva activitat en diversos actes gratuïts al voltant de la plaça de les Neus. L'eix principal són els contes, amb una marató que dura tot el dia i que inclou el lliurament de premis del concurs de creació literària que promou la mateixa Associació, i en el qual aquest any han participat més de cinc-cents nens i nenes.

Tallers, il·lustradors en directe, una gimcana, espai de signatures per a autors i il·lustradors, intercanvi de llibres i moltes altres propostes es desenvolupen simultàniament.

Els espectacles infantils i familiars s'ofereixen a la tarda. Al Castell de la Geltrú es podrà gaudir de "Glú, el viatge d'una goteta d'aigua"; als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, "Saltironets"; i al Teatre Principal, un petit musical, "La Granja", que tindrà un cost de 3 euros.

Durant tot el dia, i per qui vulgui col·laborar amb el finançament de la Fira, hi haurà una paradeta de marxandatge a la Plaça de les Neus.

Com a activitat complementària a la Fira, destaca l'exposició col·lectiva "Conte va! Va de contes" al Centre d'Art Contemporani La Sala, que mostrarà els treballs d'una trentena d'il·lustradors, i que es podrà visitar fins al 12 de juny. La inauguració serà divendres 13 de maig a les 20 h.

Programa

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1