Fires i festes
,
2015
De l'11 al 13 de desembre
Places i carrers
L'Arboç

Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí

L’Arboç celebra els propers 11, 12 i 13 de desembre la tradicional Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

L’edició d’enguany acollirà més de 100 parades i comptarà amb una àmplia programació d’actes per a totes les edats. Així, com a principals novetats es farà una trobada d’intercanvi de plaques de cava i la quitxalla rebrà la visita del Pare Noel. Tots els assistents també podran gaudir de tallers infantils, atraccions, concerts, animació, espectacles al carrer, demostracions d’oficis, i l‘espectacular XXI edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà més d’un miler d’artesanes i un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí al carrer Rafael Casanoves i la plaça de la Badalota.

Desprès de l’èxit obtingut en l’edició anterior, enguany és torna a celebrar el “Gran Sorteig de Santa Llúcia”, amb butlletes a 1 euro i diferents premis, encapçalats per un valuós i magnífic ventall confeccionat per la puntaire arbocenca Mercè Ribas. La Regidoria de Turisme, per quart any, presenta els denominats “Menús de Santa Llúcia”, a través dels quals els establiments de restauració arbocencs oferiran les seves propostes culinàries durant els dies de la Fira.

El moment més esperat serà l’acte de lliurament de premis de la V edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Tot i la seva joventut, el rotund èxit de convocatòria i la repercussió mediàtica obtinguda en les quatre primeres edicions han fet que aquest concurs s’hagi consolidat ràpidament com un referent a nivell català.

Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l’estat.

Més informació

  • imatge de control 1per1