Activa't
,
2016
Dimarts 29 de novembre, 19:30h
Biblioteca municipal
L'Arboç

Fòrum Ciutadà. Pressupostos participatius

El dimarts 29 de novembre la Biblioteca municipal de l'Arboç acollirà una sessió oberta a tota la ciutadania on els veïns i veïnes podran proposar actuacions per als Pressupostos Participatius.

La convocatòria de pressupostos participatius impulsada aquest mes de novembre per la Regidoria de Participació Ciutadana encara ja la seva recta final. El dimarts dia 29 es durà a terme el Fòrum Ciutadà, un espai en el qual hi està convidat a participar tothom i que servirà per recollir propostes i actuacions susceptibles d’incloure’s dins el pressupost municipal del 2017.

Les propostes extretes del Fòrum Ciutadà i de les butlletes recollides presencialment i electrònica fins a finals d’aquest mes seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Totes aquelles que siguin viables tècnicament, de competència municipal i no superin el pressupost fixat seran considerades finalistes. I finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana.

Hi podran participar tots els arbocencs i arbocenques majors de 16 anys i el procés es podrà fer a través de mitjans electrònics i presencials.

  • imatge de control 1per1