Espectacles
,
2015
Diumenge 13 de desembre, 18h
Auditori EMMPAC
El Vendrell

He mort el llop!

La lectura teatralitzada d’He mort el llop!, una versió reduïda i adaptada de Terra Baixa d’Àngel Guimerà, a càrrec del grup vendrellenc Riera Baixa, es tornarà a portar davant del públic del Vendrell i la comarca després de l’èxit de les seves representacions a la Biblioteca Pública Terra Baixa del passat novembre. I ho farà per una bona causa: recollir diners per la Marató de TV3, dedicada enguany a la diabetis i l’obesitat.

L’acte es durà a terme el proper 13 de desembre, a les 18h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC).  L’entrada de la lectura teatralitzada tindrà un preu de 5 €; es podran adquirir una hora abans de començar l’acte a la mateixa EMMPAC. L’aforament és limitat a 330 entrades, tot i que també s’hi pot col·laborar amb una fila 0.  

Aquesta acció en favor de la Marató de TV3 compta amb el suport i la col·laboració de l’Associació de Diabètics de Catalunya - Baix Penedès. La presidenta de l’entitat, Anna Gómez, ha agrait a totes les persones i entitats que tiraran endavant aquest acte solidari, que contribuirà a recollir fons perquè es continuï investigant sobre la diabetis, una malaltia metabòlica molt estesa que pot afectar tothom: homes i dones, persones joves i grans.

La lectura teatralitzada “He mort el llop!” és una versió de Terra Baixa adaptada a petits grups de teatre i per ser treballat a les escoles. Els personatges són els mateixos, però amb diàles més reduïtsa, i s’hi ha afegit un narrador com a eina fonamental per explicar el relat.  També hi col·labora l’Escola Municipal de Música Pau Casals: Carlota Baldrís ha fet la composició de peces musicals pensades per a aquest acte i la lectura compta amb un contrabaix i una flauta que són tocats per dos alumnes de l’EMMPAC.

Entrada: 5 euros (en favor de La Marató). Possibilitat de col·laborar amb la fila 0.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1