Menjar i beure
,
2015
Divendres 4 i 18 de setembre
Hostal Castell de Gimenelles
Sant Jaume dels Domenys

Iniciació al tast de vins i caves

Als que encara no us heu decidit a aprendre les bases per conèixer els nostres vins i caves i poder-los degustar amb coneixement de causa, l'Hostal del Castell de Gimenelles us proposa unes sessions d’iniciació al tast de vins i caves. Es tractarà de sessions individuals temàtiques on podreu trobar la resposta a les preguntes bàsiques que us podeu fer: com s’elabora un vi? I un cava? Com s’elebora un vi negre? I un blanc? Quines característiques cal tenir en compte a l’hora de tastar un vi? Com es diferencia un vi jove i d’un vi amb criança? Quines característiques tenen els vins de les principals varietats de raïm? Com sé si un vi “és bo”?, i totes les preguntes que us pogueu fer!

Sessions d'iniciació al tast de vins i caves

  • Divendres 14 d'agost, 20h: Vins negres del Penedès: trencant esquemes
  • Divendres 21 d'agost, 20h: Vins rosats del Penedès
  • Divendres 28 d'agost, 20h: Caves Premium (produïts al Penedès)
  • Divendres 4 de setembre, 20h:  Tast de xarel·los del Penedès
  • Divendres 18 de setembre, 20h: Tast de clàssics del Penedès (els nous escumosos de la D.O. Penedès)

El preu de la sessió és de 20€, i inclou la part teòrica i la pràctica de degustació de diferents vins i/o caves.

La sessió estarà dirigida per l’enòloga baixpenedesenca Irene Guasch.

Més informació de les activitats i inscripcions: 977 678 193 o info@gimenelles.com / http://www.gimenelles.com/

  • imatge de control 1per1