Família
,
2017
De l'11 al 16 d'abril
Museu Deu
El Vendrell

Joc familiar. 'Dóna la volta a l’art'

Dóna la volta a l’art és la nova activitat familiar lliure que el Museu Deu proposa per aquests dies de vacances de Setmana Santa.

Compartir una estona de lleure al museu amb els més petits pot ser una bona elecció de cara a passar les vacances de Setmana Santa. El Museu Deu del Vendrell convida a les famílies a conèixer la seva col·lecció permanent a través d’un joc per a nens i nenes de 6 a 10 anys.

L’activitat, disponible en llegua catalana i castellana, compta amb un llibret per acolorir amb dibuixos dels indrets més representatius de la vila, editat per la Regidoria de  Turisme i Platges de l’Ajuntament del Vendrell. En la proposta també hi ha col·laborat la Regidoria d’Infància i Joventut. 

Preu: 1€ (inclou reducció del 55% sobre l’entrada general per a tots aquells acompanyants de l’infant). L'entrada per a les persones empadronades al Vendrell és gratuïta.

Horari: de dimarts a dijous de 10 a 14h i de 17 a 19h. Divendres 14 i diumenge 16 d’11 a 14h. I dissabte 15 d’abril d’11 a 14h i de 17 a 19h.

 

  • imatge de control 1per1