Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Cada dijous
De la mà de NODE, la Mancomunitat Penedès Garraf proposa un espai d’experiències i debat al voltant dels productes i la gastronomia genuïns de la nostra demarcació enogastronòmica. El propòsit s’emmarca en l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme.
Denominació d’origen: terra i mar es presenta per afavorir el coneixement dels productes autòctons i la cultura culinària del Garraf i el Penedès. Alhora, es pretén propiciar el contacte i la interrelació entre els productors i els professionals de la cuina i la restauració, així com entre tots ells i els públics consumidors.
Aquesta cita, en sessió de tarda, vol ser el preàmbul de La Llotja, un esdeveniment de periodicitat semestral que es celebrarà a partir de novembre de 2017 amb l’objectiu de promoure l’ús i la presència de productes de proximitat en les cartes dels establiments de restauració, així com propagar el seu coneixement i el consum de manera habitual; també com a signes d’identitat i d’atractivitat enogastronòmica.
Programa i inscripcions, aquí.