Entorn
,
2016
Dies 9 i 10 de juliol
Platja de les Ribes Roges
Vilanova i la Geltrú

Juanita's Vilanova Beach Festival

Els dies 9 i 10 de juliol Vilanova i la Geltrú acollirà la quarta edició del Juanita's Vilanova Beach Festival. Un festival pensat per compartir un cap de setmana amb la família i els amics, practicant diferents esports de lliscament.
Una de les singularitats del Juanita's són les activitats i els esports de lliscament que s'hi poden realitzar. Esports poc comuns que, mica en mica, es donen a conèixer entre el gran públic. Per això la direcció del festival aposta per incloure novetats en cadascuna de les edicions. 
Així, en la categoria d'esports d'aigua, enguany s'hi inclouen al programa l'SKIMBOARD, que consisteix en surfejar les onades que trenquen a la sorra de la platja, pujat dalt d'una taula, i realitzar girs i salts que difícilment es poden fer sobre una taula de surf. Seguint amb el surf, també s'ha programat un ENTRENAMENT ESPECÍFIC AL CONCEPTE SURF adreçat als infants a partir de 6 anys, que sàpiguen nedar. Es tracta d'una introducció a aquest esport basat en la preparació física dels surfistes professionals. Dins el món de la vela, enguany hi ha com a novetat la possibilitat de navegar en un CREUER J-80. Un dels velers mono-classe més populars per la seva eslora de 8 metres. 
En l'apartat d'esports de lliscament sobre asfalt, les noves propostes són l'SKATE CARVER & BALANCE BOARD, l'skate de sempre però practicat sobre una taula carver que, per les seves mides i característiques, permet "surfejar" sobre l'asfalt, de manera molt semblant a com es faria damunt les ones. Una altra opció és el SUPSKATE una nova modalitat que permet practicar el paddle surf en asfalt. Altres novetats d'esports en asfalt són la cursa amb bicicleta urbana BROMPTON, la PASSEJADA EN BICICLETA ELÈCTRICA i el CIRCUIT DE COTXES ELÈCTRICS.
Per últim, dues novetats més: el CROSS SKATING (esquís de rodes tot terreny) i la possibilitat de practicar JUMPING en un llit elàstic. 
Els esports que es mantenen dins la programació i que identifiquen els orígens del Juanita's són les diferents modalitats de l'Slackline, les propostes aquàtiques del Stand Up Paddle (SUP), Surf, Vela lleugera, Caiac, Llaguts, i les competicions i exhibicions d'Skate, sobre taules de diferents mides i característiques ( longs, pennys...) i scooters. De recents edicions es mantenen la Fixed Crit, el Footbike, la Marxa nòrdica, l'Esquí nòrdic amb rodes, el Circ en família, la volada d'estels o l'exhibició de rescat aquàtic caní. 

Per a més informació: juanitasvilanova.cat 

  • imatge de control 1per1