AGENDA
Entorn
Dies 20 i 21 de maig
2017
Castell
  • Sant Martí Sarroca

La pedals de clip

Sant Martí Sarroca Sant Martí Sarroca acull la setena edició de La Pedals de Clip, que promourà un any més el ciclisme clàssic al Penedès. Diumenge 21 de maig tindrà lloc la marxa cicloturista, amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. Dissabte 20 de maig, però, començaran les activitats de La Pedals de Clip 2017 amb diverses exposicions i una xerrada sobre el món del ciclisme al Castell de Sant Martí Sarroca. La trobada és organitzada per la Unió Ciclista Vilanova amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

La marxa cicloturista de La Pedals de Clip 2017 tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. L’inici serà a les 09h del matí, al passeig Esportiu, i transcorrerà per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pista de terra fàcils entre vinyes, masies i bodegues. La marxa no té caràcter competitiu i els participants, procedents d’arreu de l’estat i fins i tot de l’estranger, la realitzen amb bicicletes clàssiques o vintage de carretera, anteriors a l’any 1987. Als participants també se’ls recomana vestir roba i calçat de l’època, per donar un aire més clàssic a la matinal.

Durant tot el diumenge al matí, a l'esplanada del Castell hi haurà una fira dedicada al món de la bicicleta i productes de la terra, i a les 13h es farà entrega de recordatoris. En aquesta edició s’homenatjaran els exciclistes Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta y a Marta Vilajosana. Dissabte 20 de maig, a les 18.30h, el Castell de Sant Martí Sarroca acollirà la xerrada col·loqui 'L’experiència italiana' amb els exciclistes professionals Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta, Marta Vilajosana, Miguel Soro i el periodista Sergi Valdivieso, que serà el moderador.

Durant dissabte i diumenge es podran visitar exposicions al Castell relacionades amb el món del ciclisme, com la de pintura, de l'exciclista valencià i pintor Miguel Soro, o la de material ciclista i bicicletes, de la família Padullés.

Et pot interessar

Dissabte 17 de setembre, d'11 a 17h
Torrelavit
Del 21 al 30 de juliol
Sant Cugat Sesgarrigues
Dijous 27 de juliol, 17h
Sant Cugat Sesgarrigues
Dissabte 29 de juliol, 20h
Sant Pere de Riudebitlles
Dijous 27 de juliol, 22h
Castellví de la Marca
En el fil de l'aigua
Del 22 de juliol al 30 d'agost
Gualter
Dimecres 26 de juliol, 22h
Sitges
Festival Tempo sota les estrelles - Girona 2017
Del 20 de juliol al 13 d'agost
Girona