Entorn
,
2016
Dissabte 27 d'agost, 10h
Juvé & Camps
Sant Sadurní d'Anoia

La verema dels nostres avis a Juvé & Camps

Un selecte grup de 13 cellers elaboradors de Cava t'ofereixen activitats enoturístiques úniques entre el 26 d'agost i el 17 de setembre. Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep t'obren les seves portes!

Envoltats de vinyes

Vine a viure la verema al capvespre, o sota la lluna d'estiu, o a ple migdia amb visites guiades i tasts comentats de raïm, most i Cava, tallers d'aromes, concerts de música en viu, cinema a la fresca i un bon grapat més d'activitats molt especials al voltant del Turisme del Cava.

La verema dels nostres avis

La verema que feien els nostres avis no era tan diferent de la que fem actualment. Experimentarem la verema en primera persona, tal com es feia fa molts anys amb les eines i elements d'aquella època. Podrem fer-la amb carro i cavalls com abans que hi haguessin tractors.

Per si no fos poc, ho acompanyarem amb un esmorzar de pagès a Can Torres per poder preparar la jornada d'experiència i coneixement. Descobreix com vivien els teus avis i com treballaven les vinyes, tot visitant també el celler i fent un tast de mostos i de Caves.

Inigualable és l'experiència que et proposem!

Preu: 25€

Reserves: juveycamps@juveycamps.com o 93 891 10 00

Més informació i activitats de La Verema del Cava

  • imatge de control 1per1