AGENDA
Música
Dissabte 14 de gener, 19h
2017
L'Agrícol
  • Vilafranca del Penedès

'A l'Agrícol parlem de música' David Hernández sobre W.A Mozart

David Hernàndez (director de la Polifònica de Vilafranca) parlarà de la 'Missa en Do Major KV167' i de la 'Simfonia Júpiter' de W.A.Mozart, obres que seran interpretades per l’Orquestra de Cambra del Penedès i La Polifònica de Vilafranca l’endemà diumenge dins la programació habitual de l’Auditori Municipal de Vilafranca. Aquí trobareu més informació sobre el concert.

David Hernàndez i Urpí
És diplomat en Magisteri en l'especialitat de Mestre d’Educació Musical per la Universitat de Barcelona i el 2004 es llicencia en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, desenvolupa la seva tasca professional en l’àmbit de la docència. Ha estat director de la Coral Sant Sadurní, de Sant Sadurní d’Anoia, entre els anys 1999 i 2001. Així mateix, ha treballat del 2000 al 2003 a l’Escolania de Montserrat com a sotsdirector del cor, amb Joaquim Piqué com a director. En aquest temps ha treballat amb solistes, orquestres i directors de prestigi com Pierre Cao, Manel Valdivieso, Josep Pons, l'Orquesta Ciudad de Granada, amb la qual van interpretar obres de Mendelssohn i l'any 2003 ha col·laborat en la producció del Gran Teatre del Liceu per a l'òpera de Piotr Í. Txaikovski La dama de piques (Pikovaia dama), dirigida per Kirill Petrenko. És membre fundador de la Capella de Música de Montserrat, i n’ha estat director entre els anys 2009 i 2012, amb la qual ha enregistrat diversos CD (P. N. Casanovas, P. M. López, etc.) i juntament amb l'Escolania ha fet gires per Europa (Alemanya, Bèlgica, Holanda, Hongria, França…) i ha participat en el diferents Festivals, nacionals i internacional. Des del 2002 ha estat codirector de la Polifònica de Vilafranca, de la qual n’assumeix la direcció el 2011, i amb la qual ha participat en diversos enregistraments per la televisió i en festivals internacionals. El 2009 dirigeix el Messies de Händel, interpretat juntament amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i amb solistes de renom.

L'assistència és gratuïta i en finalitzar la sessió s’oferirà una copa de cava a tots els assistents.
Tots els assistents gaudiran de promocions de 2X1 per assistir al concert del diumenge 15 de gener a l'Auditori Municipal de Vilafranca.

Més informació 

Et pot interessar

Dimarts 16 de gener, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 19 al 28 de gener
Vilafranca del Penedès
Del 12 de gener al 18 de febrer
Vilafranca del Penedès
Cesk Freixas
Disabte 20 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 20 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Tres Tombs
Dimecres 17 de gener
Vilanova i la Geltrú