AGENDA
Música
Dijous 6 de juliol, 22:30h
2017
Pati de l'Índex
  • Sant Sadurní d'Anoia

L'Istiu. Concert de MIreia Vilalta

Amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la vint-i-novena edició del programa L'Istiu, un cicle d’espectacles a l’aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al pati de l’Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol. 

La gironina Mireia Vilalta, cantant i guitarrista de 26 anys, va publicar el passat 2016 per Sant Jordi el primer disc del seu projecte personal, que es titula: Apnea. Més de 10 anys de trajectòria avalen la guitarrista rockero-bluesera, que ha trepitjat els escenaris d'arreu de Catalunya, tant en solitari com amb les diverses formacions en que forma i ha format part.

El seu primer disc consta de 10 cançons, totes escrites i composades per la Mireia, amb l'ajuda dels seus col·laboradors i sota la co-producció de l'Eduard Baztán, dels estudis Búnquer de Quart. El disc ha sigut masteritzat als estudis Kadifornia de Cadis, Les cançons, que formen part d'aquest disc, estan inspirades en el dia a dia de l'artista, amb lletres a la recerca de la força per assolir els desitjos anhelats i amb riffs contundents i punyents inspirats en tots aquells guitarristes que l'han influenciat.
És un disc eclèctic on l'artista es mou d'un estil a un altre amb pas ferm i personalitat pròpia, sempre acompanyada de les seves guitarres que no deixen indiferent a ningú.

La gira de concerts de presentació del disc 'Apnea' l'ha portat a presentar-lo, des de Girona fins a Madrid, en concert elèctric i amb la banda al complet. Entre els concerts a destacar de l'artista hi ha la presentació del disc a la Sala la Mirona de Salt o la Sala Marula Café de Madrid, també a Leganés, a la Sala Derry's o a la Filmoteca de Barcelona pel programa Séptimo Vicio d'en Javier Tolentino de RNE. 

Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - Regidoria de Joventut

Tel. 93 891 33 20
joventut@santsadurni.cat

Amb el suport de: Diputació de Barcelona i Consell Comarcal Alt Penedès
Hi col·laboren: Casal Popular El Carràs, Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní i Tabalots Timbalers 

Et pot interessar

Dijous 29 de juny, 22h
Castellví de la Marca
Dimecres 12 de juliol, 22:30h
Sant Sadurní d'Anoia
Open Arms Festival - El Perelló 2017
Dissabte 1 de juliol
El Perelló
Del 7 al 9 de juliol
Vilafranca del Penedès
Espectacle 'El Mag d'Oz' - Escola d'Arts Escèniques Cecília Aymí
Dies 15 i 16 de juliol
Tortosa
Campanar Santa Maria
Dissabte 1 de juliol, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Cultura popular
Del 28 de juny al 15 de juliol
Mollerussa
Festa Major - Jesús 2017
Del 6 al 15 de juliol
Jesús