Música
,
2016
Dissabte 19 de març, 22h
Celler de la Fassina
Sant Sadurní d'Anoia

Maria del Mar Bonet + Juvé & Camps (Decanta)

Segona proposta musical del Decanta: sinònims de prestigi i d’un treball i sensibilitat impecables, aquest dos projectes han sabut recollir la tradició i mantenir-la viva i actualitzada en tot moment, sent així grans i reconeguts referents, cadascun en el seu àmbit.

Maria del Mar Bonet compta amb una llarga i exitosa trajectòria als escenaris musicals, amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sabent-se sempre igual d’estimada i respectada. La seva obra discogràfica és impecable, així com el seu gust per la poesia i la bellesa, en el cant i en la composició. És una de les grans veus de  referència de la cançó. La Mediterrània ha estat sempre el puntal de la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d’inspiració. En aquesta ocasió estarà acompanyada pel guitarrista Borja Penalba, músic de referència pel que fa a la composició, producció i acompanyament en l’àmbit de la cançó catalana.

Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món. Al capdavant s’hi troben Joan Juvé i la seva filla Meritxell, que han sabut recollir l’expressió d’una terra privilegiada, d’una acurada dedicació i atenció al cultiu de la vinya i d’una història centenària de quatre generacions, per a establir-se com un celler familiar sòlid i prestigiós. La impecable elaboració dels vins, la perfecta criança i la seva cuidada presentació, els ha dut a ocupar un lloc merescudament destacat a nivell mundial

Més informació: http://www.decanta.cat/2016/programacio/maria-del-mar-bonet-juve-camps/

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1