Entorn
,
2016
Divendres 2 de setembre, 20h
Gramona
Sant Sadurní d'Anoia

Maridatge sensorial a la vinya a Gramona

Un selecte grup de 13 cellers elaboradors de Cava t'ofereixen activitats enoturístiques úniques entre el 26 d'agost i el 17 de setembre. Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep t'obren les seves portes!

Envoltats de vinyes

Vine a viure la verema al capvespre, o sota la lluna d'estiu, o a ple migdia amb visites guiades i tasts comentats de raïm, most i Cava, tallers d'aromes, concerts de música en viu, cinema a la fresca i un bon grapat més d'activitats molt especials al voltant del Turisme del Cava.

Maridatge sensorial a la vinya

Els dies 26 d'agost i 2 de setembre, La Verema del Cava a Gramona.

Viu l'origen d’un Cava que envellirà 4 anys. Des de la vinya fins a la taula, viatja per llocs únics a través dels teus cinc sentits. Prova des d'un vi base fins a un Cava Marrugat Gran Reserva.

"Vine a viure a Gramona la verema al capvespre, sota la lluna d’estiu. Us rebrem amb la darrera llum del dia i començarem amb un recorregut sorprenent per tots els secrets del celler, en plena ebullició, per presenciar les diverses activitats de verema a casa nostra. Seguidament, farem un tast de mosts i dels corresponents grans caves que després esdevindran. Tots ells maridats amb un espectacle de música i dansa, al bell mig de les vinyes, sota la llum de les estrelles. Quatre hores d'una experiència sensorial que culminaran amb un sopar acompanyat per alguns dels nostres vins i caves. Us hi esperem per gaudir plegats d'aquesta vetllada única i inoblidable!".

Reserves: visita@gramona.com o 93 891 01 13

Més informació i activitats de La Verema del Cava

  • imatge de control 1per1