Menjar i beure
,
2014
Del 5 de novembre al 17 de desembre
Botiga Xerigots
Vilafranca del Penedès

Maridatges a Xerigots

Xerigots continua apostant per difondre la cultura del vi i el formatge i ha preparat una nova programació de maridatges per les properes setmanes. Aquest cop la proposta passa per recórrer el Penedès a través de set cellers, alguns de molt joves i d’altres amb una llarga trajectòria. L’objectiu és conèixer la forma de fer de les persones que elaboren vins i escumosos a la Denominació d’Origen Penedès i descobrir el seu sabor tot maridats amb formatges d’arreu del món.

- Celler Pardas - 5 de novembre. Un dels cellers més peculiars de la DO Penedès, amb una aposta interessant per les varietats autòctones

- Vins de Foresta - 12 de novembre. Un nou celler, ubicat al Massís del Garraf que elabora vins ben especials

- Entrevinyes i Can Pasqual - 19 de novembre. Dos cellers joves del Penedès que aposten pel Xarel·lo i que tenen un estil propi ben definit

- Cava Guilera - 26 de novembre – Caves amb personalitat pròpia, productes que aposten pel territori.

- Mas Comtal - 3 de desembre - Trajectòria reconeguda d’un celler clàssic del Penedès on es tastaran les darreres novetats.

- Esteve i Gibert - 10 de desembre - Un dels cellers promesa del Penedès, amb 3 vins que reben unes molt bones crítiques pels experts.

- Colet - 17 de desembre – Es tastaran Clàssics Penedès, escumosos km0 originals i peculiars. Ideals per aquestes prèvies de Nadal.

Tots els maridatges tenen una durada aproximada d'una hora. L'activitat és gratuïta, tot i que és necessari fer inscripcions enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat ja que l'aforament és limitat. Cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 maridatges i es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1