Fires i festes
,
2017
Dimecres 22 de febrer, 20h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Màscara d'Or 2017

Un any més el Cineclub Sala1 organitza la "Màscara d'Or", una cerimònia d'entrega de premis als vídeos satírics que realitzen les entitats vilanovines per promocionar el seu Carnaval. La gala tindrà lloc el dimecres 22 de febrer a les 20h al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

Durant la gala es projectaran tots els vídeos candidats de les entitats, tant els que ja han circulat per xarxes socials com els que es desvetllen exclusivament al Teatre Principal. Com cada any el públic votarà quin és el "Millor Vídeo de Carnaval 2017", i al final de la cerimònia, un cop fet el recompte de vots s'entregaran les Màscares d'Or. Les dues categories premiades són la de "Millor Vídeo" i "Millor Interpretació", tot i això, enguany s'afegirà una nova categoria sorpresa.
D'altra banda, com l'any passat el joc de la "Pastanaga del Rei" tornarà a donar el tret de sortida durant l'espectacle. 

En els darrers anys, la Màscara d'Or ha anat creixent i guanyant públic, motiu pel qual  i per facilitar l'accés als espectadors aquest anys s'han inclòs algunes novetats.

Per una banda, es durà a terme la venda anticipada d'entrades on-line a través de la pàgina web del Teatre Principal http://www.elprincipal.cat/venda-entrades-online/. La venda començarà el divendres 17 de Febrer a les 10h i s'acabarà el dimecres 22 de Febrer a les 19:00 (1 hora abans que comenci la gala). 

D'altra banda, també s'habilitarà un espai per seguir la retransmissió de l'espectacle en directe, que com altres anys s'oferirà a través del Canal Blau. Aquest segon espai, batejat com a "Sala2" serà el local social de Can Pistraus ubicat al C/ de la Unió 104.

El hashtag oficial de l'esdeveniment serà #mascarador17

  • imatge de control 1per1