Espectacles
,
2017
Dissabte 22 d'abril, 23h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Matx de Xarlatans

El Casal Popular de Vilafranca i el Festival EVA organitzen aquest Sant Jordi la segona edició del Matx de Xarlatans. Organitzat en forma de torneig, el matx vol posar damunt l'escenari persones a qui els agradi explicar històries ja siguin d'autoria pròpia o aliena, de pau o de guerra, d'amor o d'humor, terrorífica o fantàstica. La història que desperti més entusiasme entre el públic s'emportarà el prestigiós Trofeu Xarlatà.

Les històries han de tenir una durada màxima de 5 minuts i no tenen durada mínima, tampoc és necessari que el/la xarlatà/na en qüestió se sàpiga la història totalment de memòria ja que podrà disposar d'un faristol amb apunts o llibres, l'important és que la història fascini als assistents. És una activitat oberta a totes les espècies, edats i procedències.

L'acte té la voluntat de posar en valor la comunicació oral que ha representat un element clau en la transmissió de la cultura popular i que gaudeix d'una riquesa que sovint no es valora suficientment.

Bases de participació

  • Pots participar amb una història d'autoria pròpia o aliena, de pau o de guerra, d'amor o d'humor, terrorífica o fantàstica.
  • Mira de no estendre’t més de 5 minuts o el públic t’avorrirà, si acabes abans no pateixis, al pot petit hi ha la bona confitura!    
  • Tot el que necessitis per explicar la seva història ha de cabre dins una maleta, la teva maleta de Xarlatà, i si no et cal res més que la teva veu doncs millor!   
  • No tens perquè saber la història de memória, a l’escenari tindràs un faristol on deixar llibres o apunts.
  • El primer Matx de Xarlatans se celebrarà el proper 23 d’abril a les 23:00 al Casal Popular de Vilafranca (c/St. Raimon de Penyafort, 7).
  • Si et cal més informació i/o vols participar-hi escriu-nos un correu electrònic a xarlatans@casalpopular.cat
     

*Organitza:  Casal Popular de Vilafranca i el Festival EVA

Més informació
casalpopular.cat 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres