Menjar i beure
,
2016
Dissabte 26 de novembre, 10h
Plaça de la Vila
Cubelles

Mercat de proximitat i de sostenibilitat

Mercat de productors directes d'aliments ecològics que podem trobar a Cubelles. L'objectiu de la fira és donar a conèixer els productors locals abans de les compres de Nadal mostrant productes de la terra i de proximitat fent un consum responsable. 

La Piotxa: Productors ecològics ubicats a les terres de la Finca de Mas Baró. Provenen de l'associació d'agricultors ecològics del Garraf. Cooperativa que forma part de l'Associació d'Espigalls del Garraf i de la Xarxa Productes de la Terra. 

Eco Verd Cubelles: Parada del mercat setmanal de Cubelles on hi podem trobar productes de Cubelles i del territori d'agricultura ecològica. 

Què Bo: Botiga gastronòmica ubicada al carrer Major especialitzada en productes ecològics i de proximitat. 

La Formatgeria del Garraf: Botiga de formatges amb obrador propi a Vilanova i la Geltrú. La llet que fan servir prové de cabres que pasturen lliurement a Sant Quintí de Mediona. 

Seo Bird Life: Societat Espanyola d'Ornitologia. Entitat ecològista especialitzada en l'observació i conservació d'ocells. Oferiran el taller gratuït Com fer menjadores d'ocells amb envasos reciclats. 

Tegar: Persones amb discapacitat oferiran plantes mediterrànies del nostre entorn significant la sostenibilitat com a eix de futur. 

  • imatge de control 1per1