Música
,
2015
Dijous 29 d'octubre, 21h
Teatre Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Meritxell Gené

Quines són les Branques que donen nom al nou disc de Meritxell Gené? Doncs  la cantautora lleidatana proposa un fresc de 12 poetes d’arreu dels Països Catalans del segle XX musicant poemes que són cants a la terra i l’amor. Un ventall de versos que ha anat trobant pel camí, i unes paraules que ja formen part d’ella i les vol compartir. Els poetes que musica Gené són: Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Joan Sales, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Blai Bonet, Marià Villangómez, Concepció G.Maluquer, Manuel de Pedrolo, Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseït. Perles com la d’aquest últim poeta, «Penyora d’amor o L’enamorat li deia» en homenatge a l’Ovidi Montllor, que va fer-ne una memorable versió.

Els concerts de Meritxell Gené, Artur Blasco i Jannik Lopes, i Germà Negre són gratuïts amb accés limitat. És per això que cal que recolliu invitacions a:

l’Escorxador (de 9h a 14h i de 16.30h a 20.30h), Servei de Comunicació de l’Ajuntament (de 9h a 15h), o Km0 Enoturisme Penedès (Hermenegild Clascar, 1-3)

Es repartixen un màxim de 4 entrades per persona. I les invitacions es poden passar a recollir fins el proper divendres dia 29 al migdia. Durant la tarda i el cap de setmana es poden passar a recollir per l’estand de la Fira, que estarà ubicat a la rambla de Nostra Senyora.

Programa de la Fira de les Festes Majors

  • imatge de control 1per1