Arts
,
2015
Divendres 6 de novembre, 20h
Teatre Municipal Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Most festival: Brot 1ª sessió

Al Brot, la que és ja la 20a Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, trobareu ficció, documental, animació i tota mena de gèneres i estils. I constatareu que el cinema està ben viu i que el curtmetratge segueix sent una de les millors eines d’expressió i experimentació cinematogràfica. La gent del Most 2015 ha hagut d'ampliar el nombre de sessions per donar cabuda a tots els treballs que s'ho mereixien.
Les sessions tenen lloc a les 20h al Teatre Municipal Cal Bolet. En acabar, degustació de caves Vallformosa i formatges Xerigots.

They will die in space. Direcció: Javier Chillón. Durada: 14 min. El transbordador espacial Tantalus viatja a la deriva. Un tripulant desperta després d’un llarg somni i el primer que vol és menjar.
La compró en Zarautz. Direcció: Aitor Arregi. Durada: 16 min. Han robat una brusa de la botiga de la Miren i ella sap quina clienta ha estat. Tot i que la veu cada dia, la seva timidesa l’impedeix enfrontar-s’hi.
Te desconozco. Direcció: Juanlu Ruiz, Toni Ruiz. Durada: 4 min. Miguel i Paula són una parella que es vol donar una segona oportunitat, però alguna cosa ja no és com abans, han canviat massa ràpid.
Metros útiles. Direcció: David Cervera. Durada: 5 min. Una parella i el seu fill visiten un pis a la venda. Busquen un racó de vida, el seu lloc en el món. O el que va quedar d’ell…
La máquina de los rusos. Direcció: Octavio Guerra. Durada: 10 min. Octavio torna a casa després de molt temps amb la seva nova càmera de vídeo. La seva idea és filmar imatges que el transportin a la seva infància, plena d’imatges en Super-8.
2037. Direcció: Enric Pardo. Durada: 12 min. Berto Romero dóna vida a un reputat documentalista que treballa en una empresa de viatges en el temps, però ha comès una relliscada que el pot deixar sense la feina de la seva vida.
The world. Direcció: Daniel Remón. Durada: 11 min. 22 de desembre de 2012. Jessica recull signatures per a una ONG. L'Àlex es nega a col·laborar, al·legant la pitjor excusa: no té sentit ajudar a ningú perquè el món s’acaba avui.
Dawn. Direcció: Mario Rico. Durada: 4 min. Últimes notícies: una plaga de zombies està arrasant el planeta terra. No tothom està espantat, hi ha qui espera el retorn d’algú estimat.
El corredor. Direcció: José Luis Montesinos. Durada: 12 min. Fa cinc anys un home va tancar l’empresa i va acomiadar 300 treballadors. El primer dia que surt a còrrer es troba amb un d’ells. Premi Gaudí al millor curt.

Compra les teves entrades aquí.

​Preu de l'entrada general: 6€
Descomptes: Carnet Jove, Carnet del Club TRESC, Carnet Blanc, alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells, socis Cineclub Vilafranca, Carnet d’amic de Cal Bolet i l’Auditori, Amics de VINSEUM. Les sessions del Teatre Casal als socis de l’entitat. Sessió amb descompte: 4,5€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1